Achterlampje.nl

Onze ambassadeurs 

Maak kennis met onze ambassadeurs. Echte wielerfanaten en (oud-)topsporters die onze verlichting gebruiken om hun sportieve doelen, uitdagingen en prestaties te behalen.   

Carlo Cesar

Voormalig baanwielrenner en Nederlands Kampioen op de 1km tijdrit, Carlo Cesar. Carlo is zich momenteel aan het klaarstomen voor de Club- en Topcompetitie van komend jaar om te presteren als sprinter.   

Donald Hillebregt

Professioneel triathleet Donald Hillebregt is bezig met maar één doel; de Olympische Spelen van Tokyo 2020. Wij ondersteunen Donald in zijn weg naar Tokyo door hem te voorzien van onze RIDESAFE verlichting. 

"The Fatcyclists"

"The Heavyweights of cycling" aldus Roderick en Joris. Deze fanatiekelingen zie je rondfietsen in de welbekende Tubanters shirts. Op de hoogte blijven van de avonturen van The Fatcyclists, check hun Instagram!  

Leandra "happiestcycling"

 Drie jaar geleden kocht ze haar eerste fiets en het is haar beste beslissing ooit!  Wij zijn trots dat wij een stukje mogen bijdragen aan de veiligheid van haar avonturen!

Maarten Nijland "BikechallengeNL"

Voormalig profwielrenner en veldrijder Maarten Nijland begeleidt sporters bij het behalen van hun persoonlijke doelen door te focussen op materiaal, techniek en plezier. Met zijn jarenlange ervaring in de topsport weet je zeker dat je bij Maarten op het juiste adres bent.  

ONZE AMBASSADEURS VERTROUWEN OP DE RIDESAFE VERLICHTING,
JIJ TOCH OOK?

 BESTEL HIER JOUW RIDESAFE VERLICHTING