Even voorstellen. Nieuwe ambassadeur achterlampje.nl

Ha wielrenners! Graag stel ik me aan jullie voor in deze blog!

Mijn naam is Carlo Cesar en ik ben sinds kort trotse ambassadeur van achterlampje.nl. Mijn hart ligt bij de sport en van jongs af aan had ik al een droom namelijk meedoen aan de Olympische Spelen. In eerste instantie als schaatser tot het moment dat ik verliefd werd op het baanwielrennen. Wat een sport is dat zeg! Tot voor een jaar geleden was ik dan ook baansprinter. Ik heb als professioneel atleet ons land mogen vertegenwoordigen op het EK baanwielrennen en met trots het rood-wit-blauw mogen dragen als Nederlands Kampioen op de 1 km tijdrit. Daarnaast heb ik als schaatser mijn kinderdroom mogen verwezenlijken: net als Rintje Ritsma schaatsen op TV.

Echter was er afgelopen januari geen ontkomen meer aan. De regenboogtrui en de Olympische Spelen bleken geen reële doelstellingen meer te zijn voor mij als baanwielrenner. Het besluit om te stoppen ging zeker niet over één nacht ijs maar toch besloot ik er een punt achter te zetten. En toen? Hoe nu verder? Jarenlang was sport mijn alles, bijna mijn identiteit en ineens is het verdwenen. Gelukkig kon ik erg snel aan het werk bij de KNWU waardoor ik nog steeds volcontinue met de sport bezig kan zijn.

Mijn woonwerk verkeer brengt mij iedere dag dwars door Nationaal Park de Hoge Veluwe waar ik vroeg in de donkere ochtend door de bossen langs reeën en wilde zwijnen fiets. Daarnaast is het woonwerk verkeer op de racefiets een mooie manier om doordeweeks te trainen en kilometers te maken. Het sporten en mijn lijf uitdagen zit in mij en daarom heb ik besloten om volgend jaar als wegwielrenner mee te doen aan verschillende competities. Ik ga mij richten en focussen om als sprinter de Club- en Topcompetitie te rijden. Geen Olympisch streven meer maar ik zie uit naar een winter vol kilometers!

Ik bedank het team van achterlampje.nl dat ze mij voorzien van hun verlichting zodat ik iedere dag veilig onderweg ben!

Groetjes Carlo Cesar.  

Hieronder vind je nog wat foto's van mijzelf als (baan)wielrenner tijdens wedstrijden!

 

 


2 comments

  • kamagra gold 100mg review

    entileTat
  • Acheter Levitra Online Joidly discreet cialis meds Bedexceere Macrobid Saturday Delivery

    entileTat

Laat een opmerking achter