undefined

VERZENDING

Zodra je bestelling geplaatst is gaan wij keihard aan de slag om ervoor te zorgen dat jij je bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Je ontvangt allereerst een orderbevestiging van ons. Zodra je bestelling verzonden is krijg je een verzendbevestiging met daarin een track-and-trace code om je bestelling te volgen.

Bestelling voor 17.00 geplaatst? Doorgaans ontvang je de bestelling dan de volgende dag in je brievenbus! 

Nederland


Gratis en binnen één werkdag verzonden !

Wereldwijd


Wereldwijde verzending voor slechts € 4.95 ! 

RETOURNEREN 

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem, we geven je 14 dagen de tijd om deze te retourneren naar ons. Stuur ons een mailtje en wij maken het in orde!

Wanneer krijg ik mijn geld terug? Zo snel mogelijk natuurlijk, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen nadat we het product onbeschadigd en in originele staat hebben ontvangen. Stuur een product altijd terug met een track-and-trace code, zodat je precies kunt zien wanneer je retourpakket bij ons is aangekomen. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over je retour!  

30 DAGEN NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE

Mocht jouw aankoop onverhoopt binnen 30 dagen na ontvangst een defect vertonen dat normaliter onder de fabrieksgarantie valt, dan heb je drie mogelijkheden:

1. het defecte artikel terugsturen en een nieuw exemplaar ontvangen.
2. het defecte artikel ruilen voor een ander product.
3. het defecte artikel terugsturen en de bestelling annuleren.

Wil je gebruik maken van de 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.